Kunsten å ikke kaste mat

18oct11:30 am12:15 amKunsten å ikke kaste matLindstrømfestivalen og OLLU mat & vinbar inviterer til Lunsjforedrag med Thomas Horne11:30 am - 12:15 am(GMT+02:00) Pris:200

Arrangement detaljer

Kr. 200 inkl enkel servering – 15 plasser – Påmelding ved å klikke på link til billetter.

Matsvinn er vår tids mest meningsløse klima- og miljøproblem. Om bare noen tiår vil ikke verden evne å produsere nok mat hvis vi fortsetter som nå. Hva gjør vi da? Vel, i det minste kan vi slutte med å kaste en tredel av all maten vi produserer. Ikke bare er det bra for klima og miljø, du kan også spare masse penger på det, særlig nå som matprisene fyker i været.

I dette foredraget får du lære mer om:

👨‍🍳 Hvordan matsvinn påvirker klima og miljø

👨‍🍳 Hva som teknisk sett skjer når de ulike matvarene blir gamle, og hva som er farlig og ikke

👨‍🍳 Oppbevaring av mat for at den skal holde seg lengst mulig

👨‍🍳 Hvordan vurdere holdbarheten med egne sanser, og gi blaffen i datostemplingen

👨‍🍳 Hva du kan gjøre med råvarene dersom de blir stygge og ekkle, men fortsatt kan brukes

👨‍🍳 Og noen oppskrifter på velsmakende måltider tilberedt av mat du ellers ville ha kastet!

Om Thomas Horne:
Thomas Horne er forfatteren bak boka Kunsten å ikke kaste mat. Dette er en systematisk gjennomgang av hvordan du som forbruker kan bidra til å redusere verdens matkasting, ved å starte med deg selv.

Mer info

Tid

oktober 18, 2024 11:30 am - 12:15 am(GMT+02:00)

Billetter

Kjøp billett

Pris:

200